“Audi” izletio s ceste, četvero mladih poginulo na mjestu nesreće

Trojica mladića i djevojka stradali su noćas oko jedan sat prilikom izlijetanja automobila s ceste u mjestu pokraj Vinkovaca.

Prema izvještaju policije, u noći sa srijede na četvrtak u Osječkoj ulici u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi.

Zbog prebrze vožnje 19-godišnji vozač je izgubio kontrolu nad automobilom “audi” đakovačkih registracijskih oznaka, sletio je s kolovoza i udario u porodičnu kuću.

– Od siline udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica, te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na zadnjem sjedištu poginuli su na mjestu nesreće – navodi policija.

Na teren su izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD Stari Mikanovci i Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opće županijske bolnice Vukovar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79