Audijem udario curicu u Banjaluci pa pobjegao

Četvorogodišnja S.K. iz Banjaluke povrijeđena je kada ju je u blizini škole u naselju Priječani udario audi, a vozač pobjegao, saznaju “Nezavisne”.

Djevojčica je, kako saznajemo, u petak oko 18 časova išla s majkom i sestrom Hilandarskom ulicom u Priječanima, a one su srećom izbjegle nalet automobila, dok je djevojčica od siline udara odbačena nekoliko metara.

Vozač koji je pobjegao ubrzo je pronađen i lišen slobode, a “Nezavisne” saznaju da je slobode lišen R.M. iz Laktaša.

Povrijeđena djevojčica je prevezena u Univerzitetski klinički centar RS na liječenje, gdje zadržana jer je zadobila povrede glave.

Navodno je odbjegli vozač tokom saslušanja rekao da se ne sjeća događaja, a sumnja se da je u momentu nezgode bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je uzet uzorak krvi radi utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu u vrijeme nezgode.

Protiv njega će biti podnesen izvještaj za nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, a nakon utvrđivanja stepena povreda kod djevojčice biće preduzete i druge mjere.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79