(AUDIO) Majka curice pet puta je zvala policiju, ništa nisu reagovali

Bivši pripadnik specijalne policijske postrojbe Alfa u petak popodne je na zagrebačkoj Peščenici istukao 14-godišnju kćer te je potom odveden u Vrapče. Indexu je to javila njena majka E. F. koja se nalazi u bolnici Merkur, gdje je u ponedjeljak operirana i zato je njen bivši suprug čuvao djecu, a sve nam je potvrđeno i u policiji.

Majka nam je ispričala da je pet puta zvala policiju, a u trenu kad je nazvala kćer i čula da je otac tuče, odmah je u spavaćici otišla iz bolnice i Uberom stigla do kćeri, u isto vrijeme kad i policija.

 

(FOTO Bivši policajac Suad F. pušten na slobodu kako bi bio s djecom

 

Index je u posjedu snimki razgovora majke s policajkama i policajcem iz PP Maksimir. Prvi put kad je zvala policiju, policajac iz PP Maksimir joj je rekao da će joj bivšeg supruga, ako ga zateknu alkoholiziranog u prometu, isključiti iz prometa, a ako nije u vozilu, da mu ne mogu ništa. Na pitanje majke što sa sedmogodišnjim djetetom koje je s njim dok je otac alkoholiziran, policajac je rekao da je to sve domena Centra za socijalnu skrb te da oni imaju uredovno vrijeme do 15 sati, a da se dežurna socijalna radnica za Zagreb do ponedjeljka tom problematikom ne bavi, osim ako se dijete ne smješta u dom. Potom je još nekoliko puta zvala policiju, u međuvremenu je njen alkoholizirani bivši suprug pretukao kćer, a majka je sve čula dok je bila s kćeri na telefonu.

 

(FOTO) Ovo je bivši specijalac policijske jedinice ALFA

 

 

Audio snimke preslušajte ovdje

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79