(AUDIO) Pijani gradonačelnik Dervente, građane koji ga kritikuju nazvao paščadima;

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić, funkcioner SNSD-a, izgovorio je niz primitivnih psovki, prijetnji, uvreda, vulgarnosti na račun pojedinaca iz tog grada koji mu se ne dopadaju, ali i ne prezajući da najgnusnije izvrijeđa sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve

Piše: Slobodan Vasković

Primitivac Simić je sebi dozvolio da, 29.04.2021. godine, javno kaže na Skupštini, da je vladika Fotije, episkom Zvorničko-tuzlanski, pretrpio niz njegovih uvreda i poniženja koja mu je, kako tvrdi, u lice izgovorio.

Čak je Simić izjavio da je Fotiju rekao “marš tamo”, kao i nekim sveštenicima sa područja Dervente koji su mu podređeni.

Sve one koji ga kritikuju, Bolesni Primitivac Simić karakteriše kao “paščad”, a sebe doživljava kao “vuka”.

Iskreno, ta bolesna spodoba nije nikakav vuk, čak ni olinjali, već najobičnija notorna pijandura i kriminalna Hulja kakva se rijetko sreće.

Ono što je najuvredljivije u njegovim otrovnim baljezganjima je činjenica da ih je izgovorio na Veliki Četvrtak, tri dana prije najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Takva Kreatura vodi Derventu!

Nabrojao sam samo djelić blasfemičnih uvreda koje je notorni alkoholčar Simić izgovorio, ostale možete poslušati na audio snimku koji objavljujem i uvjeriti se kakvi jadnici, primitivci, nedorasli frustrirani blesnici vode ovaj narod.

Audio poslušajte na blogu od Slobodana Vaskovića . OVDJE


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79