Auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

U sudaru auta i traktora u Batrini, zapadno od Slavonskog Broda, poginuo je vozač traktora iz Nove Kapele. Nakon udara Pola u stražnji dio traktor je sletio u odvodni kanal.

U teškoj prometnoj nesreći u petak oko 16 sati na cesti u Batrini, zapadno do Slavonskog Broda, a u kojoj su sudjelovali Polo i traktor, poginuo je 58-godišnji vozač traktora. Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske postaje Nova Gradiška i Hitna pomoć, te vatrogasci.

Do nesreće je došlo, kako neslužbeno saznajemo, kada je vozač osobnog automobila iz Dragovaca pod još neutvrđenim okolnostima velikom brzinom prednjim dijelom udario u stražnji dio traktora, a kojim je ispred njega u istom smjeru vozio 58-godišnjak iz Nove Kapele.

Od siline udara traktor je sletio u desni odvodni kanal, a vozač traktora na mjestu je preminuo od zadobivenih ozljeda, dok se Polo zadržao na kolniku.

Kako doznajemo, 58-godišnjak je vozio traktor kući s generalnog popravka u susjednom mjestu. Iako je bio još dan traktor je, kažu okupljeni, imao upaljena sva svjetla i stoga ostaje nejasno zašto je došlo do sudara. Na mjestu nesreće muk, tuga i nevjerica, sin i brat poginulog 58-godišnjaka od šoka nisu mogli ništa reći, bili su više nego potreseni tragičnim događajem, prenosi 24Sata.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79