Autom udario u kontejner i znak, pa se prevrnuo ispod mosta

Rano jutros oko 5 sati dogodila se teža prometna nesreća na državnoj cesti D56 kod Muća. Više informacija o događaju dala nam je Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Oko 5 sati ujutro dogodila se prometna nesreća na kolniku državne ceste D56 kada je osobni automobil marke Peugeot, splitskih tablica, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine udario u metalni kontejner i prometni znak.

Kako navodi policija, automobil se zatim popeo na ogradu, nakon čega se prevrnuo i pao ispod razine kolnika za oko četiri metra. Tamo je udario u stablo, te se prevrnuo na lijevi bok. 26-godišnji vozače je zadobio teže tjelesne ozljede, ali policija zasad ne navodi o kakvim se ozljedama radi. Za vrijeme nesreće, u automobilu se nalazio samo vozač. Na mjesto događaja intervenirali su i vatrogasci.

Ukupno 3 vatrogasca DVD-a Muć s jednim vozilom moralo je oslobađati prikliještenog vozača iz prevrnutog automobila. Nakon što su ga vatrogasci izvukli, vozač je hitno prebačen u KBC Split.

Kako se može vidjeti na fotografiji koju nam je poslao čitatelj, automobil je završio ispod tamošnjeg kamenog mosta. Policija je na mjestu nesreće obavila očevid prenosi Dalmacija Danas.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments