Automobil zamjenika načelnika PU Trebinje zapaljen

Automobil zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vuković najvjerovatnije je zapaljen, pokazala je istraga koju su sproveli službenici PU Trebinje.

U Policijskoj upravi Trebinje navode da su u toku pretresi na više lokacija, nakon čega će biti saslušana i kriminalistički obrađena sva lica za koja se utvrdi postojanje osnova sumnje da su na bilo koji način učestvovala u izvršenju krivičnog djela “Oštećenje tuđe stvari”.

Dodaje se da uz konsultacije sa Okružnim javnim tužilaštvom u Trebinju policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimaju niz mjera i radnji čiji je cilj utvrđivanje svih okolnosti krivičnog djela kao i jednog ili više izvršilaca i njihovih motiva.

Podsjećamo, Policijskoj stanici Gacko noćas je prijavljeno da je u Nemanjinoj ulici izbio požar na putničkom automobilu reno klio, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments