Automobil završio u fontani, povrijeđen vozač

U Zenici se večeras, na kružnom toku kod Stacionara, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), u nesreći je učestvovalo jedno vozilo.

 – Došlo je do slijetanja automobila, koji je tom prilikom završio u fontani. Vozač, još neutvrđenog identiteta, nalazi se u Hitnoj radi ukazivanja ljekarske pomoći – kaže dežurni službenik MUP-a ZDK za “Avaz”, dodajući da još nije poznat stepen zadobivenih povreda.

Uviđajnim radnjama na licu mjesta bit će rasvijetljene okolnosti koje su dovele do nesreće, a najvjerovatnije se radi o neprilagođenosti vožnje uslovima saobraćaj.

Osim na automobilu, materijalna šteta pričinjena je i na fontani.

Prečicom, ali na pogrešnom mjestu: “Slovenac” završio u Fontani kod Željezare – Vozač “Renoa” ljubljanskih registarskih oznaka (Slovenija) izgubio je večeras kontrolu nad vozilom, koje je završilo u fontani na Glavnoj gradskoj magistrali kod Stacionara i Željezare, u blizini petlje Blatuša. Prema informacijama sa lica mjesta nije bilo povrijeđenih, ali je vidljiva šteta nastala na fontani.

 

 

Dvije trećine policijskih službenika nemaju adekvatnu stručnu spremu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments