Automobilom pokosio medicinsku sestru dok je zbrinjavala pacijenta

Marija L. (58), medicinska sestra iz Doboja, povrijeđena je u krugu bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju kada je na nju naletio pežo, za čijim volanom je bila Danijela B. (36) iz Teslića.

Kako saznajemo, događaj se odigrao u ponedjeljak oko 13.50 na parkingu ove zdravstvene ustanove, kada je medicinska sestra zbrinjavala pacijenta. Tom prilikom ona je zadobila povredu noge.

“Sestra Marija je bila s pacijentom kojeg je zbrinjavala iz vozila Hitne pomoći. To vozilo bilo je propisno parkirano i nalazilo se na obilježenom parking prostoru, kada je na nju naletio pežo i udario je u nogu”, kaže naš izvor.

Pojasnio je da se u ovom slučaju najvjerovatnije radi o nepažnji žene koja je bila za volanom pežoa.

Kako su juče saopštili iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale učesnika, pješakinja M.L. iz Doboja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se desila na parkingu bolnice, zadobila teže tjelesne povrede.

“Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79