Automobilom probili ogradu i sletjeli sa mosta…

20-godišnji vozač s 1,41 probila izgubio je nadzor nad vozilom, probio metalnu zaštitnu ogradu mosta i sletio na željezničku prugu. Suvozaču se bore za život.

Na raskrižju mosta Gromova i Rimske ulice u Sisku, u noći na četvrtka, iza ponoći dvije su osobe teško ozlijeđene kada su u automobilu izletjeli sa sisačkog mosta na željezničku prugu.

Policija je izvijestila da je 20-godišnjak upravljao osobnim vozilom našičke registracije te je, krećući se iz smjera Ulice Josipa Jurja Strossmayera u smjeru Zagrebačke ulice, dolaskom do semaforiziranog raskrižja prema Rimskoj ulici, započeo skretanje u desno na izlaznicu.

Sisak: Vozač automobila probio ogrdu mosta i pao na željezničku prugu | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Tom je prilikom izgubio nadzor nad vozilom uslijed neprilagođene brzine i stanja ceste, a potom vozilom probio metalnu zaštitnu ogradu mosta te sletio na željezničku prugu.

U vozilu su se kao putnici nalazila dvojica muškaraca u dobi od 20 godina i jedan 22-godišnjak. Ozlijeđeni putnici 22-godišnjak i 20-godišnjak su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su 22-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, a 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne za život. Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,41 promila.

Sisak: Vozač automobila probio ogrdu mosta i pao na željezničku prugu | Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Očevid na mjestu događaja je, uz policijske službenike, vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Sisak. Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena je kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments