Automobilom usmrtio pješaka u Banjoj Luci, pobjegao s mjesta nesreće

Mijatović Radan (58) poginuo je sinoć oko 19 časova u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putnom pravcu Banjaluka-Bronzani Majdan, u mjestu Jošikova voda.

“Mijatović je bio pješak, a drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći za sada nije poznat, jer se nakon nezgode udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode obavio je dežurni okružaopšteno je ni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika u nezgodi, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79