Autopraonica u Sarajevu daje 13. platu, duple tople obroke i slobodan dan ali i dalje ne mogu pronaći radnike

Na jednoj strani su gazde koji bi da im radnici za mizeriju rade bez odmora, vikenda, prijave. Na drugoj su oni koji radnika „lampom traže“ i ne mogu da ga nađu ni pored prijave, redovne plate i osmosatnog radnog vremena.

Ovog puta vam donosimo oglas za posao autopraonice iz Sarajeva koja posluje preko 25. godina ali zbog sadašnje situacije sa radnom snagom, već mjesecima “muku muče” sa pronalaskom kvalitetne radne snage – piše Crna-Hronika.

Vlasnik objekta, odlučio je na korak koji bi željeli svi radnici. Dao je 13. plata, duple tople obroke, regrese i bonuse samo da pronađe kvalitetni radni kadar kako bi njegov posao i dalje uspješno poslovao. Kako kaže i dalje je teško naći radnika koji će ispunjavati sve radne obaveze.

“Da istina je. TSC na Skenderiji traži više radnika ili radnica u maloprodaju, autopraonici ali i na vulkanizerskim poslovima. Uslovi su i više nego odlični. Dajemo 13-tu platu, regrese, bonuse i duple tople obroke. Tražimo ne 1 nego četiri radnika.

Nalazimo se na Skenderiji u ulici Terezije. Ako neko od vaših čitatelja treba posao, i hoće da radi, neka nas nazove na broj 061 269 226 ili neka dođu lično kod nas u prodavnicu, svaki dan osim nedjelje jer je nedjelja svima slobodna” – izjavio je vlasnik autopraonice Tamek and Sons za portal Crna-Hronika.

STRUČNJACI SAVJETUJU: EVO KAKO IZABRATI ISPRAVNE ZIMSKE GUME

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79