Autor emisije o udovici ratnog zločinca Arkana poručio: Javite “srpskoj majci” da je ponovo na Youtubeu

Nakon što je region uzdrmao video pod naslovom “Svetlana Ražnatović – srpska majka” iz serijala “Junaci doba zlog” ova emisija je brzo uklonjena s YouTubea.

Razlog tome je, kako je pisalo, zbog potraživanja autorskih prava Cece i njenog tima.

Međutim, autor ove dokumentarne emisije o supruzi ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, novinar, reditelj i producent Slaviša Lekić obavijestio je javnost da je emisija ponovo na YouTubeu.

– Dakle, održali smo riječ: javite “srpskoj majci” da je ponovo na YouTubeu. I ako opet “skine”, vratit ćemo. Ili snimiti novu emisiju. Podijelite, valja se – napisao je Lekić na Twitteru.

Na linku koji je podijelio vidi se da je video postavljen jučer, 17. jula, iako je premijerno prikazan, a potom i postavljen na ovu platformu 13. jula.

Podsjećamo, udovica ratnog zločinca je prije emitiranja zahtijevala je da se film o njoj nikako ne prikazuje, čak je i njen advokat poslao dopis autorima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79