Azrin za Crnu Hroniku: “Pojedinci mi se javljaju i govore da sam osramotio Bošnjake”

Redakcija portala Crna-Hronika kontaktirala je Azrina Hodžića (39) koji je doživio juče pravu noćnu moru nakon što ga je napao Prijedorčanin Renato Marjanović. Do susreta je došlo na jednoj stanici otpada u Prijedoru, gdje je Marjanović tražio od Hodžića da skine grb Bosne i Hercegovine sa prikolice. Hodžić je u početku mislio da je sve neslana šala, a Marjanović ga je napao i fizički, vidjevši da ga Hodžić nije poslušao.

Za portal Crna-Hronika Azrin je ekskluzivno govorio o cilju da pronađe advokata koji će s njim svoju pravdu tražiti na sudu.

“Svakom se ovo moglo desiti, hvala svima koji me podržavaju. Cilj mi je pronaći advokata” , izjavio je Azrin za Crnu-Hroniku.

Na pitanje šta se dešavalo nakon videa koji je dospio u javnost, govori da su mu se javili mnogobrojni ljudi koji su mu uputili riječi podrške, ali da su mu pojedinci rekli da je osramotio Bošnjake.

“Dobio sam mnogo pozive podrške, ali bilo je i pojedinaca koji su rekli da bi to bolje odradili od mene, da sam čak i osramotio Bošnjake, ali nije mi niko prijetio”, govori Azrin.

Za kraj smo pitali da li ga je strah za njegovu sigurnost nakon svega što se danas desilo.

“Ne znam šta da vam kažem, ne osjećam se sigurno, ni ja ni moja porodica, za nadati se svašta od njega i grupe koja ga je poslala…”, završio je Azrin koji će sutra odlučili hoće li tužiti Renata.

Azrin se javio portalu Crna-Hronika.info i pozdravio sve koji ga podržavaju

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 12. März 2019

Ukoliko želite pomoći Azrinu Hodžiću, možete ga kontaktirati na broj telefona +38766857338.

 

Pogledajte šokantan snimak iz Prijedora: Ničim izazvan, Marjanović od Hodžića tražio da skine grb BiH sa svoje autoprikolice

Pogledajte šokantan snimak iz Prijedora: Ničim izazvan, Marjanović od Hodžića tražio da skine grb BiH sa svoje autoprikolice

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 12. März 2019

(FOTO) Azrin Hodžić nakon napada u Prijedoru: Žalosno je što nam se ovo dešava

Crna-Hronika

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79