Bačena eksplozivna naprava na sjedište firme Foto Art vlasnika Gordana Memije

Bačena eksplozivna naprava na sjedište firme FOTO ART čiji je vlasnik sarajevski biznismen Gordan Memija, objavio je portal “Istraga.ba”

Sarajevski portal “Istraga.ba” putem Twitter naloga objavio da se u glavnom gradu BiH dogidio napad ekplozivnom napravom. “Bačena eksplozivna naprava na sjedište firme FOTO ART čiji je vlasnik Gordan Memija, sarajevski biznismen kojeg je SIPA prijavljivala zbog pranja novca. Memija je u Sarajevu bio domaćin Edinu Gačaninu, šefu narko kartela Tito i Dino”, piše u objavi portala “Istraga.ba”

Memija je policiji kazao da događaj povezuje s tim da ga pojedini mediji povezuju sa narkokartelom Tito i Dino, piše Raport.

Naime, Memiju se povezivalo sa ovim kartelom i smislu da je on preko svojih firmi prao novac.

Memija je sve demantirao i tvrdi da ima sve dokaze da se protiv njega niti vode istrage niti je ikad imao veze s bilo kakvim kriminalnim aktivnostima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79