Bahati vozač pobjegao s mjesta nesreće: Pješak prebačen na UKC RS

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u banjalučkom naselju Lazarevo, povrijeđen je muškarac nakon što ga je udario auto na pješakom prelazu, a vozač je pobjegao.

“Policajci su izvršili su uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je pješak zadobio tjelesne povrede. Nezgoda je prijavljena oko 17:50 časova”, potvrđeno je za “Nezavisne” iz PU Banjaluka.

Kako dodaju, vozač je pobjegao sa lica mjesta i preduzimaju se sve mjere i radnje u cilju njegovog pronalaska, a povrijeđeni pješak je prebačen na UKC RS.

Banjalučani, a posebno roditelji čija djeca pohađaju Osnovnu školu Ivan Goran Kovačić u naselju Lazarevo ne skrivaju ogorčenost zbog nereće, ali i nestanka struje u ovom delu naselja u kojem je večeras povrijeđen pješak.

Par minuta prije nesreće završio je peti čas i vrlo lako se moglo dogoditi da neko od djece nastrada na tom mjestu – izjavila je za Srpskainfo Banjalučanka čije dijete pohađa pomenutu školu.

Nesreća u kojoj je povrijeđen pješak prijavljena je u 17.50 časova, a pet minuta prije završio je peti čas u osnovnoj školi.

– U 21. vijeku mi nemamo rasvjetu i to baš pored osnovne škole. U kakvoj mi to državi živimo, da li je neko dijete trebalo nastradati pa da se onda riješi sve u sekundi – upitala je ogorčena majka osnovca.

Ona je dodala da je za nesreću saznala upravo od djece koja su šokirana došla kući i ispričala kako je na pješačkom prelazu ležao čovjek.

Podsjetimo, portalu Srpskainfo je potvrđeno da je u nesreći koja se dogodila pored osnovne škole povrijeđen muškarac.

Tjelesne povrede je zadobilo lice inicijala M.S. i preveženo je na UKC piše Srpskainfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79