Bahati youtuber ispraznio bazen s 10. sprata: ‘Zvat ću čistačicu ako nekome smeta

Poplavu reakcija u srbijanskoj javnosti izazvala je nevjerojatna snimka koja je objavljena na društvenim mrežama, a na kojima mladi youtuber Miloš Kostić Kimi (25) pokušava isprazniti gumeni bazen s balkona višespratnice na ulicu.

Na svom Youtube kanalu objavio je snimku pražnjenja bazena, te objasnio kako je i zašto došao na takvu ideju.

Prije toga je, između ostalog, objasnio kako je kupio bazen, napunio ga i kupao se u njemu, a potom se odlučio na radikalan potez – ne mareći za posljedice.

Odlučio je isprazniti bazen tako što je vodu prolio s terase 10. sprata zgrade kompleksa Beograda na vodi prema tlu.

Kako je objasnio, napravio je to na kišni dan – jer tada ionako sve mokro.

Djevojku je poslao ispred zgrade da snima kako se voda slijeva prema dolje.

Ispred zgrade stvorila se velika lokva.

“Ako bilo kome smeta voda koja je curila, poslat ću čistačicu da sve očisti. Pala im je voda na terasu, strašno, pa ja bih ovdje morao lopatati tri dana da izbacim to u wc školjku”, komentirao je Miloš.

Na društvenim mrežama krenuli su brojni negativni komentari na njegov potez. Neki su komentirali da stan na Beogradu na vodi nije za svakog, a drugi ga nazivali ‘seljačinom’ i drugi pogrdnim imenima.

‘Kupiš stan u Beogradu na vodi, a kupaš se u bazenu na terasi i još se snimaš. Sve si objasnio’, ‘Mogu ja iz sela, ali selo iz mene nikako’, ‘Idiotluk! Komunalna policija bi trebala mu trebala zviznuti toliku kaznu, pa da mu više ne padne na pamet ovako nešto!’, ‘što reći, a ne zaplakati?!’ neki su od pristojnijih komentara na društvenim mrežama.

Dotični youtuber Miloš Kostić ima skoro milion pratitelja na YouTubeu te 237.000 na Instagramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79