Bahatost i bezobrazluk prevršili svaku mjeru: Podnijeta krivična prijava zbog Dodikove vožnje helikopterom

Spremio sam krivičnu prijavu koju ću podnijeti protiv prvog letača Republike Srpske, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i Bobana Кusturića, prvog člana posade privatizovanog Helikopterskog servisa Republike Srpske, zbog krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja“, rekao je Ivan Begić, odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Glavnog odbora PDP-a.

– Begić podnio prijavu protiv Dodika i Kusturića

Begić kaže da su njihova bahatost i bezobrazluk prevršili svaku mjeru.

„Mi, narod Republike Srpske, plaćamo Dodiku vozikanja avionima i helikopterima, da bi on, usput izmislivši službenu posjetu, išao na žurku kod svog, isto tako bahatog, prijatelja Dragana Čovića. Helikopterski servis se pretvorio u uslužni servis da vozikanje Dodika na žurke i stranačke skupove, a direktor istog u slugu prohtjeva svog šefa.

Dok suše uništavaju najplodnije krajeve Republike Srpske, poljoprivrednici grcaju u problemima, prijete nam poskupljenja osnovnih životnih namirnica, komitet koji se naziva i Vlada, ćutke to posmatra, kao što ćuti na bezobrazluk svog šefa, na isti način kao što on sa visinske udaljenosti gleda na narod Republike Srpske“, kaže Begić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79