Bahtanović: Narod uplatio 100.000 dolara ovoj dvojici “hudnika”

Sanel Hadžić, poznatijem kao Sanel Patak i Zehrudin Nadarević, poznatijem kao Huda Company glavne su face na društvenim mrežama ovih dana u Bosni i Hercegovini. Kako oni zarađuju “smeta”  sarajevskom političaru (Stranka za BiH) Mirsadu Bahtanoviću koji je analizirao je njihov TikTok.

Podsjećamo u jednom momentu ovaj meč je pratilo preko 60.000 osoba a potrošeno je stotine hiljada maraka za ovu 5-minutnu manifestaciju. Kraj meča dobio je Bosni i Hercegovini novog “kralja Tiktoka” koji je sa preko 700.000 coins-a pobijedio Hudu i skinuo ga sa trona.

60.000 ljudi pratilo meč Patka i Hude: Dobili smo novog kralja TikToka

Kako tvrdi sarajevski političar građani su na ovu manifestaciju potrošili 100.000 dolara.

“100.000$ je ovaj “napaćeni” narod tzv. giftovanjem uplatio ovoj dvojici hudnika. Djecu nam po klubovima i kafićima za basnoslovnu sumu novca, srpski izvođači udaraju tenama po glavi.  Za djecu oboljelu od raznih malignih, teških bolesti nam je teško izdvojiti 2 KM.

Nismo mi napaćen već intelektualno zaostao narod koji teži ka ovim novim europskim vrijednostima.  Slika i prilika s(R)tanja nacije. Dobar dan “napaćeni” narode Bosne i Hercegovine.” – izjavio je Mirsad Beganović.

Pojavom društvene mreže Tik Tok su nastali i socijalno-društveni problemi.

Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, pojava tzv. Tik Tok mečeva, sučeljavanja je dovela do krvavih obračuna na ulicama.

Svakodnevni medijski izvještaji u rubrici crna hronika su svakako stvar koja bi trebala zabrinuti društvo u kojem živimo. Pucnjave, tuče su postali bosanskohercegovačka svakodnevica.

Posljednji Tik Tok meč najpoznatijih BH Tik Tokera Sanela Patka i Hude Company je nažalost odraz društva u kojem živimo. “Napaćeni” narod je za psovke, uvrede te sadržaj izuzetno upitnog moralnog karaktera tzv. giftovanjem izdvojio preko 60.000$.

Također, jedan od glavnih trendova na ovoj društvenoj mreži je i performans srpskog repera “Desingerice” koji svojim patikama udara omladinu po glavi. Takav performans se nažalost prenio i na Bosnu i Hercegovinu te je svojim nastupom u Mostaru zgrozio javnost u našoj državi.

Skandalozno ponašanje: Reper na nastupu udarao Mostarce patikama po glavi

Da ne budem samo kritičan prema ovoj društvenoj mreži, postoje i neke pozitivne stvari kao što su promovisanje humanitarnih akcija, privatnih biznisa te se može naći i poneki obrazovni sadržaj koji je nažalost minoran u odnosu na sve gore što sam naveo.

Pozivam sve razumne političare na svim nivoima vlasti da se pokrene inicijativa na državnon nivou putem koje će se ova mreža zabraniti na teritoriji Bosne i Hercegovine.” – izjavio je ovaj sarajevski političar.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79