Baka Prase propao kao ugostitelj: “Zatvoreni mu svi objektu, dužan preko 50.000 eura”

Jutjuberovi restorani zatvoreni zbog vrtoglavih dugova, sve zatvoreno!

Poznati jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, proteklih godina pokrenuo je privatan biznis i otvorio nekoliko restorana brze hrane “Kod bake”, međutim, kako je Republika uspjela da sazna, oni su mahom zatvoreni zbog dugova koji dostižu cifru  oko 50.000 eura.

Firma je u blokadi posljednjih mjesec dana.

Tragom ove informacije, posetili smo najpoznatije lokacije poznatog lanca restorana koji inače vodi “Asia Food” iz Beograda, uključujući one u ulicama Goce Delčeva, Bulevar Kralja Aleksandra i Tošin bunar, te se uvjerili da su svi objekti “pod katancem”, te da u njima nema žive duše, dok na vratima nije stajalo nijedno obavještenje da lokali ne posluju.

 

Inače, zvanični vlasnik poznatih restorana brze hrane nije Ilić, već Uroš Gligorijević, a jutjuber ga samo reklamira i služi kao zaštitno lice, mada upućeni kažu da ima nezvanično i vlasnički udeo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njim, kako bismo saznali njegovu stranu priče, ali on nije odgovarao na naše pozive na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79