Balkan na nogama: Dadlilja uhvaćena kako djetetu radi nešto zastrašujuće

Policija u Skoplju privela je dadilju zbog fizičkog ataka na dvogodišnje dijete koje je čuvala, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, 59-godišnja Ž. P. je lišena slobode jučer u 15.57, nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj “igraonici” ona “fizički napala maloljetno dijete”.

Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž. P. angažovana da radi kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Lokalni mediji su sinoć objavili snimak sa nadzorme kamere na kojem se vidi da žena u “igraonici” kafića šamara dijete i grubo ga gura da sjedne na stolicu, prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79