Balkanac žrtva pomahnitale djevojke u Australiji: Pretukla ga, pokrala, pa autom pregazila

Srbijanac Ilija Klisurić (74) koji sa porodicom živi u Australiji, u Adelaidi, bio je žrtva napada pomahnitale žene u ponedeljak popodne. Ona ga je pretukla, oborila na zemlju a zatim pregazila automobilom koji mu je ukrala.

Iz bolničke postelje, gdje nalazi sa brojnim povredama, Klisurić je prepričao trenutak napada, rekavši da ga je žena napala nasred ulice, u popodnevnim satima a zatim fizički nasrnula na njega. Udarala ga je, oborila na zemlju, a onda i pregazila autom.

Mislio sam da ću da umrem – kazao je reporterima “9news” iz bolničkog kreveta. Ilija je poslije nasilja uspio nekako da se pridigne i krene ka kući a potom mu je pomogao prolaznik koji je pozvao hitnu pomoć.

Zadobio je prelom kostiju lica i vrata, tri slomljena rebra i frakture kuka i noge. Uz njega je kraj bolničke postelje unuka Božica, koja je kazala da su šokirani ovim napadom, posebno što se dogodio u sred dana.

Zbog sumnje da je bila vinovnik incidenta, uhapšena je 25-godišnja djevojka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79