Banda “Velje Nevolje” imala krticu inspektora: Odavao im podatke?!

Kurir piše kako je uhićen B.S., inspektor za kojeg sumnjaju da je tajne podatke odavao pripadnicima kavačkog klana. Inspektor je navodno direktno sudjelovao u istrazi o zvjerskim ubojstvima i mučenjem

U Srbiji nova uhićenja u slučaju najokrutnije srbijanske mafijaške organizacije koju je vodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, koja je komadala ljude i od njih radila ćevape.

Kurir piše kako je uhićen B.S., inspektor za kojeg sumnjaju da je tajne podatke odavao pripadnicima kavačkog klana. Inspektor je navodno direktno sudjelovao u istrazi o zvjerskim ubojstvima i mučenjem Belivukove skupine.

Kriminalac tuži medije: Nikada mu avionom nisu stizali ćevapi pravljeni od ljudskog mesa!

Kako piše Kurir, on je bio među prvim inspektorima koji su ušli u kuću smrti, gdje su Belivukovi ljudi mučili, ubijali i komadali ljude.

Još provjeravaju je li uhićeni inspektor jedini koji je odavao tajne kavačkom klanu.

Zasad ga sumnjiče za zloupotrebu položaja, a istražuju je li samo prenosio informacije članovima klana koji su bili na slobodi ili je sudjelovao u prikrivanju tragova o zvjerskim ubojstvima i mučenjima.

On je samo jedan u niz inspektora i službenih osoba uhićenih nakon pada klana Belivuk-Miljković. Privedeni su i drugi inspektori i policijski službenici koje sumnjiče da su pomagali mafijašima.

Uhićen je i Predrag Lajić, bivši načelnik odjeljenja za suzbijanje organiziranog krijumčarenja droga kao i Bojan Vasiljevski, inspektor šefa odsjeka za droge. Ranije je uhićen Goran Papić, bivši zamjenik načelnika Službe za borbu protiv organiziranog kriminala.

Podsjećamo, detalji o zločinima i načinu rada mafijaške organizacije Velje Nevolje šokirali su srbijanski javnost, nakon što je policija povezala Belivukovu kriminalističku organizaciju s nizom ubojstava protivnika i njihovim komadanjem i mučenjem.

Nakon što su ubijali protivničke članove mafije, ćevape od ljudskog mesa navodno su slali Radoju Zviceru, odbjeglom vođi Kavačkoga klana, koji im je dostavljao kokain, a koji su potom dilali po Beogradu i Srbiji.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79