Banjalučanima devet godina zatvora zbog prodaje droge

Banjalučani Srđan Boškov (38), Nail Kapo (22) i Amer Isaković (22) osuđeni su u Okružnom sudu u Banjaluci na ukupno devet godina zatvora zbog prodaje marihuane.

Po tri i po godine dobili su Kapo i Isaković zbog zajedničke prodaje marihuane koju su prodavali i djeci, kao i za omogućavanje uživanja droge.

Boškov je osuđen na dvije godine zbog jedne prodaje marihuane, a oslobođen je optužbi da je sa Kapom i Isakovićem učestovao u prodaji droge te da je bio organizator. Njemu je ukinut pritvor i izrečene su mjere zabrane.

Prema presudi Kapo i Isaković su drogu prodavalli od početka 2018. godine do juna 2019. godine, a prema presudi, prodavali i deci i stavljali im na raspolaganje prostorije za konzumiranje marihuane.

Oslobođeni su optužbi za davanje spida na korištenje jer zato nema dokaza.

Boškov je osuđen jer je za 80 KM prodao marihuanu jednom korisniku.

Navodi se da mu je i obećavao da mu može prodati još droge.

Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo im je raniju presudu kojom su prvostepeno bili osuđeni na ukupno 10 i po godina zatvora zbog trgovine drogom.

Uhapšeni su u akciji “Klub” 2019. godine.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79