Banjalučanin fotografirao djevojke u toaletu robne kuće

Banjalučka policija uhapsila je muškarca iz tog grada zbog krivičnog djela neovlašteno fotografiranje, saopćila je jutros PU Banja Luka.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici jučer je prijavljeno da se u prostorijama ženskog toaleta u robnoj kući nalazi nepoznati muškarac, koji neprimijetno snima i fotografira djevojke u toaletu.

– Preduzimanjem operativnih mjera i radnji policijski službenici PU Banja Luka su identificirali i izvršili kriminalističku obradu nad M. S. iz Banje Luke. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o spomenutom krivičnom djelu – naveli su iz banjalučke policije.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o osobi koja je i ranije hapšena jer je ženi kojoj je iznajmljivao stan prijetio da će objaviti eksplicitne snimke nje i njenog partnera.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79