Banjalučanin osumnjičen za krađu patika vrijednih 460 KM

V.B. iz Banjaluke osumnjičen je da je u srijedu, oko 12:30 sati, iz jednog butika u gradu ukrao patike vrijedne oko 460 KM.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da su patike pronađene i oduzete od osumnjičenog tokom kriminalističke obrade, nakon čega su vraćene vlasniku.

Istog dana, u Banjaluci je ukradena torbica s novčanikom.

Osobe M.Lj. i Ž.P. sumnjiče se da su oko 9:00 sati iz parkiranog automobila ukrale ličnu torbicu s novčanikom, jaknu i sitan novac, čime su pričinili materijalnu štetu od oko 350 KM.

“Tokom kriminalističke obrade kod ovih lica pronađen je i oduzet dio ukradenih predmeta, koji su zatim vraćeni vlasniku,” saopštili su iz policije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon prikupljanja i dokumentovanja dokaza, protiv osumnjičenih će biti podnesen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79