Banjalučanin prevozio pet migranata u golfu

Pet migranata zatečeno je juče prilikom kontrole automobila golf u Banjaluci, kojim je upravljao D.B. iz Banjaluke, sa poništenom vozačkom dozvolom.

Provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 2.193 КM.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, koji se izjasnio da u predmetnom događaju nema elemenata krivičnog djela. Obaviješten je i dežurni inspektor Terenskog centra za strance Banjaluka, koji je saopštio da se migranti sprovedu do autobuske stanice kako bi nastavili put ka jednom od prihvatnih centara”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zbog gore navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica D.B. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79