Banjalučanin prijetio da će zapaliti lokal pa napao policajce

Banjalučka policija uhapsila je juče M.K. iz Banjaluke nakon što je prijavljeno da u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Lazarevo nepoznata osoba uništava inventar, te prijeti da će isti zapaliti, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

“Policijskoj stanici Lazarevo, istog dana u 16.10 časova, od strane vlasnika ugostiteljskog objekta, prijavljeno je da se u ugostiteljskom objektu nalazi nepoznato lice koje uništava inventar i prijeti da će uništiti i zapaliti ugostiteljski objekat, te da je ispred navedenog ugostiteljskog objekta fizičkom snagom oštetio putnički automobil ford fokus”, stoji u policijskom saopštenju.

Kako se navodi, po dolasku policijskih službenika M.K. nije postupio po zakonito izdatom naređenju, te je istima uputilo uvrede, a potom ih fizički napao.

S obzirom na to da je M.K. odavao vidne znakove alkoholisanosti, on je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola i opojnih droga u organizmu, dodaje se u saopštenju.

Potom je uhapšen M.K. zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, saopštila je banjalučka policija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79