Banjalučko naselje nakon 20 godina čekanja dobija asfalt

Mještani dijela Majevičke ulice u naselju Petrićevac će konačno, nakon 20 godine zahtijevanja, dobiti novi asfalt, s obzirom na to da su radovi već započeti.

Naime, krak ove ulice je već dugi niz godina pravio mještanima ogromne probleme, s obzirom na to da je bio neasfaltiran, a nije ni imao javne rasvjete.

Iz tog razloga, u ovom dijelu naselja je dugo bio izložen transparent s natpisom “Hoćemo asfalt”.

Kako je za “Nezavisne” kazao jedan mještanin Petrićevca, radovi su u toku, te traju već od ponedjeljka ove sedmice.

“Radovi na asfaltiranju traju već nekoliko dana i nadam se da će u narednom periodu sve već biti završeno”, kazao je ovaj mještanin. Istakao je da ovo izrazito značajno s obzirom na to da mještani ove ulice već 20 godina žive bez asfalta.

Kako su iz Gradske uprave ranije naveli, najavljena modernizacija saobraćajnica je počela na više lokacija grada, među kojima su u ulice u naselju Petrićevac.

“Ovo će biti godina u kojoj ćemo realizovati preko 300 projekata u svim naseljima u gradu”, kazali su ranije iz Gradske uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79