Banjaluka: Djevojka iz dva stana ukrala zlato i 3.000 KM pa uhapšena

Banjalučka policija uhapsila je juče djevojku inicijala S.Š. zbog sumnje da je ukrala zlato i novac iz dva stana u Banjaluci.

Kako portal Banjaluka.com nezvanično saznaje nezvanično uhapšena je Sara Š. (1999).

Kazali su ovo u Policijskoj upravi Banjaluka i dodali da su se policijskim službenicima juče obratili N.R. koji je prijavio da mu je iz stana otuđen zlatni nakit i novac u iznosu od 1.000 KM., i Đ.A. koji je prijavio, takođe, da mu je iz stana otuđen zlatni nakit i novac u vrijednosti od 2.000 KM u različitim valutama.

“Operativnim radom, policijski službenici su identifikovali lice i utvrdili da se radi o S.Š. kod koje su pronašli i oduzeli predmete proistekle iz krivičnih djela, kao i druge predmete koji će poslužiti u krivičnom postupku“, pojasnili su u PU Banjaluka.

Dodali su da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon evidentiranja svih činjenica OJT Banjaluka dostavi Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Krađa“ . prenosi Banjaluka.com

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79