Banjaluka: Otpuštena uprava vodenog parka jer su napravili dug od 10 miliona KM!

Rukovodstvo vodenog parka “Akvane” na čelu sa direktorom Vedranom Mitrovićem je danas donijelo jednoglasnu odluku da podnesu ostavke na rukovodećim mjestima u ovom preduzeću, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, nakon sastanka koji je održan u ovom preduzeću.

Prema njegovim riječima, to je bio njegov prijedlog, što je uprava “Akvane” danas i prihvatila.

– Ovo je prvi preduvjet da se nešto uradi u ovom preduzeću jer su ljudi koji su u upravi odgovorni za loše poslovanje. Ako želimo suštinske reforme oni ne mogu dalje da budu na ovim pozicijama – naveo je Stanivuković.

Dodao je da je razgovarao sa radnicima ovog javnog preduzeća koji nisu primili plate za oktobar, novembar i decembar ove godine.

– “Akvana” ima dugove od oko 10 miliona KM, od čega je pet miliona KM prema dobavljačima. U ovo kratko vrijeme sam uspio razgovarati sa dobavljačima kako preduzeće ne bi otišlo u stečaj. Oni su spremni da ne zahtijevaju odmah ta potraživanja – istakao je Stanivuković.

Kako je uspio sve prevariti: Prvi dan autobus, treći dan luksuzni automobil


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79