Batko bio u bolnici do ranog jutra, kasnije vraćen u pritvor

Almir Čehajić Batko koji je nakon sinoćnjeg ročišta prebačen u Opću bolnicu tamo se zadržao do ranog jutra, nakon čega je vraćen u pritvor.

Damir Nikšić: U vezi Batka mi je najsumnjivije što je već kriv i trebaće mu godine i godine da svima dokaže da je nevin!

“Bio je u bolnici do pola tri, poslije je prebačen u KPZ Sarajevo. Čim je bio od osam u bolnici očito nije dobro”, kazao je za Klix.ba Čehajićev advokat Omar Mehmedbašić.

On još kaže kako čekam rješenje od suda da može vidjeti svog klijenta, te se detaljnije upoznati s njegovim trenutnim stanjem.

TV voditelj i humanitarac koji se posljednjih dana našao iza rešetaka zbog sumnji da je nelegalno stekao 625 hiljada KM, ima problema s povišenim šećerom u krvi, a stanje mu se pogoršalo na ročištu gdje mu je određen jednomjesečni pritvor prenosi Klix.

 

Batko na ročištu: Spasili smo 555 ljudi, spreman sam umrijeti za istinu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79