Bebu ugrizla zmija otrovnica, skrivala se u njenim igračkama

Kate Gardner Foust, majka iz zapadnog Tennesseeja upozorava roditelje da budu oprezni gdje ostavljaju igračke svoje djece nakon što je njenu 19-mjesečnu kćerku ugrizla zmija otrovnica tačno ispred njihovih vrata.

“Emmy Joe, moja beba, prišla je tamo gdje su joj igračke i počela vrištati. Moja je dadilja pogledala i rekla da je vidjela zmiju – rekla je Gardner Foust.

Djevojčicu je napala zmija Copperhead, ili u prijevodu bakrena glava te latinskog naziva Agkistrodon contortrixi, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom dijelu SAD-a te Meksiku.

Malenu je djevojčicu ugrizla za stopalo, a roditelji su je odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

“Povraćala je, jako ju je boljelo. Jedino što sam mogla učiniti je bilo držati je, pokušati smiriti i utješiti – rekla je potresena majka.

U svom Facebook postu upozorenja majka je napisala:

“Ja i moj suprug smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premjestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, provjerite igračke svoje djece prije nego što se izađu igrati. Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Vidjeti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete učiniti jedna je od najtežih stvari koju možete proživjeti kao roditelj – istakla je Kate.

Emmy Joe kod kuće te joj je puno bolje, iako joj je noga još uvijek osjetljiva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79