Bećirović oštro odgovorio Špiriću: Nemojte ništa da me molite. Vama kad neko spomene Srbiju, odmah se upale crvene lampice

Bećirović oštro odgovorio Špiriću: Nemojte ništa da me molite. Vama kad neko spomene Srbiju, odmah se upale crvene lampice


Tokom rasprave o budžetu BiH za 2020. na jučerašnjoj sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH delegat iz Kluba bošnjačkog naroda Denis Bećirović (SDP), između ostalog, govorio je o planiranom izdvajanju za Ministarstvo odbrane BiH, odnosno Oružane snage BiH.

Kada je povukao paralelu sa susjednom Srbijom, reagirao je predsjedavajući ovog doma Nikola Špirić, koji ga je zamolio da se drži tačke dnevnog reda.

– Nemojte, predsjedavajući, ništa da me molite! Vama kad neko spomene Srbiju, Vama se odmah upale sve crvene lampice. Vaša domovina je država Bosna i Hercegovina, čuvajmo Bosnu i Hercegovinu, poštujmo druge i ne prekidajte me – poručio je Bećirović Špiriću.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija