Bekim proslavljao rođenje djeteta kada je upao bivši zet i sasuo rafal u porodicu

Bekim Š. (35) teško je ranjen jučer u pucnjavi koja se desila u selu Rasno kod Sjenice, kada je njegov bivši zet Enedin T. (44) upao u porodičnu kuću, ubio svoju bivšu suprugu, punca i punicu te ranio još troje ljudi.

Dok je ubica bio u krvavom pohodu, djeca bila u susjednoj sobi, pobjegao motornim sankama

Ranjeni brat ubijene Bisere Š. (44) odmah nakon masakra prevezen je u novopazarsku bolnicu, gdje su se ljekari jedno vrijeme borili za njegov život, dok se on sada nalazi u bolnici, ali van životne opasnosti. On je sa više hitaca pogođen u grudi i desnu ruku.

Kobnog dana Bekim je sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama proslavljao rođenje djeteta budući da mu se supruga porodila prije nekoliko dana. Kako su ispričali poznanici ove porodice, cijelokupna porodica bila je za primjer i svi su izrazili duboko žaljenje zbog ovog jezivog zločina.

Kuća u kojoj se dogodio zločin

Rodica porodice navela je da je bila u kontaktu i sa ubijenima, ali i sa ranjenim Bekimom, ali da niko od njih nije sumnjao da će im Enedin uraditi tako nešto.

Podsjetimo, Enedin T. (44) osumnjičen je da je jučer ubio Fehima Š. (64), Šefku Š. (60) i Biseru Š. (44). Pored Bekima, ranjeni su još rođaci Zineta A., koja je pogođena u nogu i Nevzat A..

Detalji masakra: Muškarac ubio bivšu suprugu, njene roditelje i teško ranio njenog brata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79