Benjamina Karić sutra ide u posjetu Banjoj Luci!

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić će sutra ići u službenu posjetu Banjoj Luci nakon što ju je pozvao gradonačelnik tog grada Draško Stanivuković.

Karić je mjesec dana nakon što je postala gradonačelnica glavnog grada u Bosni i Hercegovini pozvao Stanivuković da posjeti ovaj administrativni centar Republike Srpske i najveći grad u tom entitetu što je ona odmah prihvatila.

Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banju Luku, na čemu vam iskreno zahvaljujem”, napisala je Karić tada.

Ovo će biti njihov prvi zvanični sastanak, a najavlili su dobru saradnju u budućnosti dok se njihovi prethodnici Abdulah Skaka i Igor Radojičić nisu nikada sastali.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79