Bez vozačke upravljao kedijem sa različitim tablicama

Banjalučka policija zaustavila je teretno vozilo kedi na kojem su se nalazile dvije različite registarske tablice, a za volanom je bio vozač bez važeće vozačke dozvole.

“Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 21.05.2020. godine prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili su kontrolu teretnog vozila marke Kedi (VW Ceddy), kojim je upravljalo lice inicijala Đ.M., kojom prilikom je utvrđeno da je lice upravljalo vozilom sa dvije različite registarske oznake, a za jednom od registarskih oznaka je raspisana potraga od strane Policijske uprave Banja Luka. Daljom kontrolom je utvrđeno da lice nema važeću vozačku dozvolu”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Od Đ.M. su privremeno oduzete registarske oznake, te će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog navedenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79