Bh. muzičar preživio pakao korone: “Zbog bijednih para moja kćerka je mogla ostati bez oca!”

Zoran Brkić, gitarista iz Tuzle, jedan je od onih koji je, na svojoj koži osjetio šta pakleni koronavirus radi čovjekom organizmu.

Ovaj muzičar priznaje u objavi na Facebook-u da je bio prinuđen otići na jedan muzički događaj kako bi, napisao je on, zaradio i osigurao svojoj kćerki novac da se može živjeti.

(VIDEO) Sida Dolovac za CH: “Moj otac preminuo je od koronavirusa, samo da su došli 2 dana ranije, bio bi živ!”

-Ovo sam ja nakon 21 dana borbe sa koronom. Dobio sam je vjerovatno kada sam otišao da odsviram u jednom klubu da bi svom djetetu donio 150€.

I zbog tih bijednih para za malo moja curica je mogla ostat bez svog oca. Ne ulazim da li je prirodni ili napravljeni, ovaj virus je nešto najgore što sam doživio. 10 dana se borite za uzdah da li je poslednji.

Svaki pogled na moju ćerku nosi suze zato što sam mislio da je poslednji. 15 kg sam izgubio, 13 dana zalogaj nisam stavio u usta. Ljudi moji čuvajte se.

Čitam ismijavanja na račun ove bolesti kažem NE DAJ BOŽE NIKOM. Za moje kolege muzičare ne rizikujte preživjet ćemo proći će i ovo.

Ne rizikujte glavu za bijednih 50 km ili možda malo više. Lijep poz svima i ništa ljepše od života nema. Čuvajte se ljudi, napisao je Zoran Brkić.

Šerif Konjević o korona derneku: Valjda imam pravo da pjevam ljudima na rođendanu


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79