BH Telecom počinje emitovati “Zadrugu”

BH Telecom uvrstio je u svoju ponudu rijaliti šou – Zadruga koju emituje srbijanska televizija Pink.

BH Telecom se pohvalio s tom informacijom na svojoj Facebook stranici.

– Dodatni paket “Zadruga” do 31. decembra besplatno na Moja TV. Paket uključuje četiri TV kanala koji 24 sata, svih 7 dana u sedmici, emituju live prijenos dešavanja u reality programu “Zadruga”. Ukoliko ste aktivirali dodatni paket, po završetku besplatnog perioda, ako ne želite nastaviti korištenje uz plaćanje naknade od 9,90 KM mjesečno, potrebno je izvršiti deaktivaciju prije isteka promotivnog perioda – saopćeno je iz BH Telecoma.

U ponudi od 7.12. dodatni paket „Zadruga“.

Paket uključuje četiri TV kanala koji 24 sata, svih 7 dana u sedmici, emituju live prijenos dešavanja u reality programu „Zadruga“.

U pitanju je nemontirani program koji korisnicima daje mogućnost da prate događaje koje inače ne bi mogli vidjeti u montiranim snimcima koji se emituju na drugim kanalima.

Prijenos uživo dešavanja u svijetu rijalitija je omogućen u periodu emitovanja reality programa, u toku trajanja sezone, dok po okončanju reality programa, a do početka nove sezone možete gledati reprizni program (prikazuju se najzanimljiviji dijelovi iz sezone).

Do 31.12. besplatno uživajte u 24 satnom reality prenosu uz dodatni paket „Zadruga“.

Po završetku besplatnog perioda, ako ne želite nastaviti korištenje uz plaćanje naknade od 9,90 KM mjesečno, potrebno je izvršiti deaktivaciju prije isteka promotivnog perioda.

Moja TV – Uvijek bolja i bogatija – napisali su iz BHtelekoma.

Zaglupljivanja balkanskih naroda: Najviše gledamo Zadrugu 4, Zvezde Granda, Život na vagi i Sulejmana Veličanstvenog

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79