BiH nikada nije bila muslimanska i nikada neće biti

ЛАКТАШИ, 15. ЈУНА /СРНА/ - У Лакташима је почео шести Сабор СНСД-а на коме ће више од 1.200 делегата изабрати предсједника странке, нови сазив Главног одбора и Статутарну надзорну комисију.

Dačić je rekao da je Republika Srpska glavni interes Srbije i da nisu samo Srbi na Kosovu ugroženi

Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Laktašima da “BiH nije niti će biti muslimanska “i da zajednički interes svih treba da bude ravnopravnost sva tri naroda i dva entiteta.

Dačić je na Saboru SNSD-a istakao da treba težiti životu u miru i saradnji sa svim ostalim narodima, ali da srpski narod treba da štiti svoje interese.

On je poručio da su zaštita, čuvanje i razvoj Republike Srpske glavni nacionalni interesi Srbije, te da se njegova partija uvijek borila za RS i prava srpskog naroda u BiH.

“Želimo svima da se poklonimo koji su dali živote za Republiku Srpsku i srpski narod. U nama ćete imati veliku podršku, a Srbija će štiti interes Republike Srpske i srpskog naroda ma gde bio”, rekao je Dačić, te ocijenio važnim da srpski narod bude jedinstven.

Dačić je naglasio da je srpski narod zahvalan za podršku Rusije i Kine.

“Zajednički interes svih nas mora biti ravnopravnost svih naroda i eniteta jer BiH nije niti će biti muslimanska”, istakao je Dačić za Fokus.

Je li Mladen Grujičić prevario Vladu Srbije za milion eura

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments