Bikoviću nakon otkazivanja angažmana ugašen nalog na društvenoj mreži “X”?

Popularni srpski glumac Miloš Biković nedavno je bio odbačen s uloge u seriji “Bijeli lotos”. Producenti su odlučili prekinuti saradnju s glumcem neposredno prije početka snimanja treće sezone, a Biković tvrdi da se protiv njega vodi ciljana kampanja koja narušava umjetničku slobodu.

Biković je izdao saopštenje u kojem je istakao svoju prošlost, odrastanje u ratom pogođenoj zemlji te naglasio da se trenutno suočava s kampanjom koja utiče na njegovu integritet.

Glumac je istakao svoju posvećenost umjetnosti i uvjerenje da umjetnost ima moć liječenja i ujedinjenja čovječanstva.

Producenti serije su potvrdili raskid saradnje s Bikovićem, izjavljujući da će uloga koja mu je bila dodijeljena biti dana drugom glumcu. Također, na društvenim mrežama pokrenuta je polemika oko toga je li Bikovićev nalog bio ugašen ili je sam odlučio napustiti društvenu platformu.

Ovo izbacivanje Bikovića iz serije predstavlja dodatni kontekst kontroverzi u vezi s njegovim angažmanom, naglašavajući pitanje umjetničke slobode i vanjskog utjecaja na industriju zabave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79