“Bili smo na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme” Crnogorci uhapšeni na Jahorini kažu da nisu “škaljarci” i da su “samo bili na odmoru”

Cetinjani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća, koji su uhapšeni prije dva dana na Jahorini zbog sumnje da su planirali likvidaciju nekog od pripadnika kavačkog klana, negiraju da su članovi škaljarskog klana i da su na planinu došli kako bi likvidirali vođu kavačkog klana Radoja Zvicera.

Njih trojica uhapšeni su u velikoj policijskoj akciji zbog sumnje da su prateći Tamaru Zvicer, suprugu Radoja Zvicera, koja je sa porodicom i prijateljima boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini, planirali da naprave sačekušu njenom suprugu Radoju Zviceru. U istom periodu rezervaciju na planini imao je i Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, predvodnik najopasnije kriminalne organizacije u Beogradu i Zvicerov saradnik, međutim Nevoljine planove “poremetilo” je hapšenje njega i 20 članova njegove kriminalne grupe.

– Gnusni navodi kojima se opisujemo kao članovi bliski škaljarskom kriminalnom klanu i veoma opasne osobe nanijeli su, ne samo nama, nego i našim porodicama ozbiljnu duševnu štetu, narušavajući nam ugled i reputaciju u društvu. Ne postoje nikakvi materijalni dokazi, zbog čega ćemo zaštitu potražiti pred sudom – napisali su Kršić, Roganović i Sjekloća u saopštenju za crnogorske medije.

Oni su demantovali da su na Jahorinu otišli kako bi došli do Radoja Zvicera.

– Nisu tačni navodi da je motiv našeg boravka na Jahorini bio praćenje ili likvidacija bilo koga. Ističemo da nismo bili u posjedu nikakvog oružja, niti opojnih droga. Nakon pretresa i informativnog razgovora sa policijom dobili smo usmeno izvinjenje, uz obrazloženje da smo se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme – napisali su oni.

Oni ističu da neosnovano povezivanje sa bilo kojom kriminalnom organizacijom njih i njihove porodice dovodi u opasnost.

– Sasvim regularno smo ušli u Bosnu, svojim autom, sa pasošem i uredno iznajmili smještaj, gdje smo planirali da provedemo odmor od par dana – tvrde Kršić, Roganović i Sjekloća, a prenosi crnogorski CDM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79