Bio mladić za primjer: Teslić zavijen u crno!

Igor Ristić (24) iz Teslića preksinoć je u 19:18 sati smrtno stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Teslić – Banja Vrućica. 

Prema policijskim izvorima, mladića je u jednom trenutku na kolovozu zanio takozvani vodeni jastuk te je u tom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom Mercedes Benz, prenosi Avaz.

– Mladić je vozilom udario u stub javne rasvjete, koji je srušio, potom u drvo te je u potpuno slupanom automobilu, u kojem je bio sam, podlegao od teških tjelesnih povreda. Smrt je konstatirao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja iz Teslića – saopćeno je iz PU Doboj.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS Teslić i okružni javni tužilac iz Doboja. Prema naredbi Tužilaštva, u Općoj bolnici Doboj danas će biti obavljena obdukcija nastradalog mladića.

U vrijeme uviđaja, od 21:15 do 22 sata na ovoj dionici puta saobraćaj je bio potpuno obustavljen.

U Tesliću kažu da je Igor Ristić bio mladić za primjer, čak nije volio brzu vožnju. Šta se dogodilo kobne noći, pokazat će istraga i obdukcijski nalaz.

Kolege nastradalog Huseina Vejzovića prikupljaju pomoć

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79