Bitku s COVID-om izgubila Snežana Agić, poznata novinarka iz Tuzle

Borbu s opakim virusom COVID-19 izgubila je i novinarka Snežana Agić.

Svoju profesionalnu novinarsku karijeru Snežana Agić je u predratnom periodu počela graditi u nekoliko industrijskih listova, a kasnije radila u brojnim medijima, među kojima i na Radio Tuzli, bila urednica na Radio Kameleonu, a dubok trag ostavila je u Tuzlanskom listu, gdje je pored velikog doprinosa u razvoju ovog medija dala i u edukaciji brojnih generacija novinara u Tuzli, piše Tuzlanski.ba.

Informaciju o smrti Snežane Agić s velikom tugom primile su brojne njene kolege, poznanici i prijatelji koji su kažu da je bila veliki profesiolanac u poslu i uvijek spremna pomoći mlađim kolegama.

Snežanu su osim profesionalnih krasile i ljudske kvalitete, a bila je jedna od onih koja je voljela zbijati šale uvijek i u svakoj prilici. Osim profesionalnih kvalitetnih savjeta mladim kolegama novinarima davala je i najkorisnije životne savjete.

Informacija o posljednjem ispraćaju će biti objavljena naknadno.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79