Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije, Dijana Hrkalović, šalje poruke mafiji preko Instagram objava!?

Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i njegova državna sekretarka Dijana Hrkalović već mjesecima se oglašavaju na svojim Instagram profilima, na kojima pratiocima ostavljaju naizgled bezazlene fotografije uz poruke i citate, ali za koje stručnjaci tvrde da su zapravo skrivene poruke upućene kriminalcima i političkim saborcima.

Naime, kako ocjenjuju sagovornici Kurira, Stefanović vjerovatno šalje skrivene poruke političkim saborcima, dok Hrkalovića upućuje poruke kriminalcima.

Profil na Instagramu najprije je, pre dva mjeseca, otvorila Hrkalovićeva, koja je potom gotovo svakodnevno postavljala fotografije i citate, a onda je na ovu društvenu mrežu stigao i Stefanović. Ona je kačila fotografije iz teretane, kozmetičkih salona, ulazila je i u diskusiju s navijačima, dok je on, u namjeri da se predstavi kao “običan čovek”, stavljao slike s majkom, čak i fotografiju očevog groba, zatim s ljubimcima…

Šta piše u optužnici protiv Velje Nevolje i ekipe: Otimali i klali zbog novca i prevlasti

Ipak, iza svega se, kako se čini, krije nešto više.

Provokativne objave

Bivši operativac DB Božidar Spasić kaže za Kurir da smatra da bi Vlada Srbije pod hitno morala da reaguje “jer je ministar očito izgubio kompas i zaboravio izgleda da je i dalje ministar”.

– Očito da je njihovo oglašavanje u javnosti, fotografije i poruke koje šalju javnosti bivši ministar i njegova državna sekretarka posljedica pritiska pod kojim se nalaze. Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima – navodi Božidar Spasić.

Brnabić o optužnici protiv Velje Nevolje i Marka Mesara: Jesu li imali podršku države

Otkako je otvorila javni Instagram nalog, bivša državna sekretarka, koja je već više puta saslušavana u policiji zbog afera koje se vezuju za njeno ime – od prisluškivanja predsjednika do veza sa Belivukovim klanom u vrijeme dok je bila na visokoj poziciji u MUP – ne prestaje da objavljuje skrivene poruke.

– Ako se ne bojiš, onda nisi živ, ako se bojiš, onda si već mrtav. Ako si oboje, onda možeš da nastaviš da igraš – piše u njenoj poslednjoj objavi, na engleskom jeziku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79