Bivša supruga Izeta Brkića koji je urinirao po pretučenom mladiću: Stidim se ovih ljudi

Nakon što je “Avaz” objavio tekst o stravičnom prebijanju Eldina Buljine (20) iz Mostara, uslijedile su brojne reakcije. Jedna od njih je i bivše supruge Izeta Brkića, koji je urinirao po pretučenom i nemoćnom Eldinu.

– Ja sam majka i saosjećam s ovom majkom. Ali iskreno stidim se ljudi koji su ovo uradili jednom djetetu i ograđujem se od njih. Pošto sam u bliskoj prošlosti bila udata za jednog od aktera navedenog slučaja… Šta reći, stidim se same sebe – napisala je bivša supruga Izeta Brkića (identitet poznat redakciji).

(FOTO) Majka brutalno pretučenog mladića iz Mostara: Moje dijete su pretukli, bacili u provaliju i urinirali po njemu

 

Podsjetimo, Eldina Buljinu (20), mladića iz Mostara, prošle sedmice brutalno su pretukli tetak i još petorica rođaka. Pretukli su ga njegov tetak Safet Brkić te Anes, Vahid, Sadmir, Izet te Ajdin Grlica.

– Napali su ga i on je počeo bježati. Onda ga je Izet udario letvom po glavi i onda su se oni iživljavali nad njim. Udarali su ga jako i brutalno. Kad je ostao bez svijesti, oni su ga polijevali vodom da dođe sebi. Onda su ga bacili u jedan kanjon. Mislili su da je mrtav. Izet je urinirao po njemu. Bacili su ga u neko žbunje u provaliji – ispričala je za Avaz Eldinova majka Mirsada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79