Bivša žena posjećuje u pritvoru muškarca koji je benzinom polio i zapalio te tako usmrtio vanbračnu suprugu Milicu

Svjedok Zehra Stanivuković potvrdila je u Okružnom sudu u Banjaluci da odlazi u pritvor u posjete Branislavu Stanivukoviću (44) iz Srpca, koji je optužen da je u Aleksandrovcu, kod Laktaša, benzinom polio i zapalio te tako usmrtio vanbračnu suprugu Milicu Marinković (33).

Potvrdila je da sa Branislavom oko mjesec dana nije razgovarala, ali da su odnose izgladili.

“Sad razgovaramo, bila sam kod njega u pritvoru. Zadnji put sam bila 2. marta”, rekla je ona. Zehra je, prisjećajući se bračnih dana sa Stanivukovićem, rekla da je on “u 90 odsto slučajeva bio dobar”.

“Branislav i ja smo živjeli fino. Međutim, nakon što je prije nekoliko godina dobio batine, posjećivao je psihijatra i pio lijekove. Kad ne bi popio lijekove, bio je ćutljiv. Znao se i osamiti, pa i zaplakati. Iz priča sam saznala da je imao traumatično djetinjstvo, da su mu otac i majka bili alkoholičari i da su se rastali”, ispričala je Zehra Stanivuković.

Prema njenim riječima, Branislav je jedno vrijeme bio i na Psihijatriji. Kako je dodala, nekad bi pio tablete, a nekad alkohol. Iz Zehrinih riječi može se zaključiti da je Branislav dane uglavnom provodio sa njom i njihovom kćerkom, a noći sa Milicom, sa kojom takođe ima kćerku.

“Kod mene je dolazio svaki dan, bio s našim djetetom. Kod mene je jeo i pio, kod Milice bi prespavao. Svađali smo se zbog Milice, pitala sam ga što se ne odluči. Jednom je pokupio svoje stvari i otišao”, rekla je Zehra.

U sudnici je u petak saslušana još jedna svjedokinja, koja je insistirala da joj mediji ne pominju ime. Ona tvrdi da je Branislav “Milicu držao kao malo vode na dlanu”.

“Milica mi se nikad nije žalila na Branislava, niti on na nju”, tvrdi ta svjedokinja.

Podsjetimo, kako su “Nezavisne novine” ranije objavile, Stanivuković je optužen da je 20. jula prošle godine Marinkovićevu posuo benzinom i zapalio pred kćerkinim očima. Nesrećna žena preminula je od posljedica teških opekotina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79