Evo koji bivši košarkaši su iza rešetaka

Pretresom stanova koje koriste Darko Pantić (21), Aleksandar Janković (20) i Aleksandar Andrić (21) iz Bijeljine policija je pronašla marihuanu, spid, ekstazi, pištolj, kao i nekoliko kutija kamagre.

Prema nezvaničnim informacijama, Pantić i Janković su bivši košarkaši i ranije su nastupali za Košarkaški klub Budućnost iz Bijeljine. Sva trojica su ispitana, a Pantiću su stavljene i lisice na ruke, prenosi Glas Srpske.

Pretres je obavljen pod nadzorom Okružnog tužilaštva i Osnovnog suda u Bijeljini, i to na osnovu ranijih saznanja da trojka rastura narkotike. Pronađena droga je bila upakovana i spremna za prodaju.

– Otkriveno je 116 grama marihuane, 40 grama spida i 39 tableta ekstazija. Pored toga, policija je pronašla i pištolj “magnum 357” sa četiri metka i nekoliko kutija “kamagre” od 100 miligrama. Pronađeno je i nekoliko opušaka džointa i veća količina raznih vrsta cigareta – rekao je izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, “kamagra” je pronađena u stanu koji koristi Andrić.

U policiji su rekli da će protiv osumnjičenih podnijeti izvještaj Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

– Osumnjičene teretimo za nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnih droga. Radimo na rasvjetljavanju ovog slučaja i istražujemo da li je pronađeno oružje legalno držano u stanu – naveli su u PU Bijeljina.

U Košarkaškom klubu Budućnost, koji nastupa i za Premijer ligu BiH, odnosno Ligu 12, rekli su da su zatečeni ovom informacijom.

– Dok su igrali za naš klub bili su dobri momci i nikada nisu pravili probleme. Oni su 2014. napustili Budućnost i nastavili karijeru u drugim klubovima. Ne znam šta se dalje sa njima desilo – kazao je trener Budućnosti Dario Čojić.

Prijetnje

Prema nezvaničnim informacijama, Pantić je prilikom ispitivanja prijetio policajcu.

– Protiv osumnjičenog D. P. podnijećemo izvještaj Okružnom tužilaštvu i zbog ugrožavanja sigurnosti – saopštili su u Policijskoj upravi Bijeljina.

 

Bijeljinainfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79