Bivši ministar iz RS-a koji je optužen za obljubu djeteta pušten na slobodu

Bivši ministar iz RS-a koji je optužen za obljubu djeteta pušten na slobodu


Umjesto te najstrožije mjere izrečena mu je zabrana sastajanja sa maloljetnom žrtvom i zabranjeno mu je da joj priđe bliže od 100 metara

Nenad Suzić (69), bivši ministar prosvjete i kulture Republike Srpske optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, pušten je iz pritvora i određene su mu mjere zabrane, saznaju “Nezavisne”.

Suziću je pritvor ukinuo Okružni sud u Banjaluci nakon ročišta o toj mjeri.

Umjesto te najstrožije mjere izrečena mu je zabrana sastajanja sa maloljetnom žrtvom i zabranjeno mu je da joj priđe bliže od 100 metara.

“Pritvor osumnjičenom N. S. je ukinut jer je utvrđeno da ne egzistiraju posebni pritvorski razlozi. Okružni sud rješenje je donio nakon održanog ročišta na kojem tužilaštvo sudu nije predočilo dokaze koji bi ukazali na opravdanost daljeg trajanja pritvora prema optuženom”, saopšteno je iz Okružnog suda u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija