Bivši visoki funkcioner SNSD-a: U RS-u treba dozvoliti posjedovanje automatskih puški!

Bivši glasnogovornik SNSD-a Rajko Vasić objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno širi paniku i govor mržnje.

Tako je bilo i jučer. Vasić je, naime, nakon nekoliko političkih osvrta na lik i djelo stranačkog šefa Milorada Dodika, ponovo šokirao korisnike Twittera.

Vidim. Dodik se sam bori. Svi ostali čekaju u zavjetrini, u pozadini, taktiziraju, lupaju bezvezne teme. Dok sam nadničio u SNSD, uvijek sam u državnim temama bio agresivniji od Dodika i stranke, ostavljajući im prostor za manevar. Ovi, samo čekaju da Dodik upadne u rupu, poručio je Rajko Vasić, član Glavnog odbora SNSD-a povodom aktuelne situacije i odgovora političara iz bh. entiteta Repubila Srpska na nametnuti Inzkov zakon.
Vasić je u nekoliko navrata kritizirao i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, no posebnu pažnju privukle su dvije njegove objave, piše Slobodna Bosna.

U Republici Srpskoj treba dozvoliti posjedovanje automatskih pušaka po kućama – poručuje Vasić, te dodaje da Republika Srpska treba liberalizirati naoružanje pojedinaca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79